Renovering

RENOVERING AF OLIETANKE OG BENZINTANKE

VURDER TANKENS LEVETID

Når vi hos J.S. Overfladebehandling udfører inspektion af olie- eller benzintanke, er det vores opgave at vurdere tankens levetid. Tankene skal tjekkes hvert 10. år, og derfor skal vi blandt andet vurdere, om de kan klare endnu 10 år. Det undersøger vi gennem blandt andet ultralydsmåling, som måler tankens tykkelse. Vurderer vi, at levetiden er under 10 år, skal der tages en beslutning om, hvorvidt tanken skal skiftes ud eller renoveres. Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi hjælpe dig med opgaven.

RENOVERING KAN BETALE SIG

Vi har stor erfaring med inspektion og renovering af olie- og benzintanke, og vi kan derfor hjælpe dig med at beslutte, hvad der skal ske med tanken, hvis den har en relativ kort levetid. Ofte kan det nemlig godt betale sig at renovere tanken i stedet for at skifte den ud, og vi giver dig gerne et tilbud på begge løsninger. Hvis du vælger renovering, så har vi et hold af dygtige medarbejdere, som ikke laver andet end at renovere tanke. Når de renoverer tanken, sandblæser de den først og coater den efterfølgende indvendigt. Det er ikke kun selve tanken, vi renoverer. Vi kan også stå for renovering og relining af tilstødende rør ved benzin- og olieudskillere på tankstationer. Alt sammen uden opgravning.

KONTAKT OS I DAG

Fra vores beliggenhed i Herning renoverer vi olie- og benzintanke i hele landet. Skal du have din olie- eller benzintank inspiceret, eller vil du gerne høre vores vurdering af din nuværende tank, så kontakt os i dag på telefon 97 12 06 06 eller send en mail til info@js-overfladebehandling.dk