RENGØRING

RENGØRING AF OLIETANKE OG BENZINTANKE

RENGØRING I FORBINDELSE MED INSPEKTION

Når en olie- eller benzintank skal kontrolleres, bliver den tømt for brændstof, så man kan undersøge tanken nærmere og foretage de relevante målinger. Når tanken er tømt, bliver den spulet og rengjort indvendigt, inden arbejdet går i gang. Hos J.S. Overfladebehandling står vi for tømning og rengøring i forbindelse med en inspektion, men vi kan også rengøre tanken på andre tidspunkter, hvis du ønsker det. Det er ikke kun de store olie- og benzintanke, som vi rengører – vi kan rengøre alle typer af tanke.

ULTRALYDSMÅLING OG VAKUUMTEST

Er rengøringen sket i forbindelse med inspektion, kan selve arbejdet med inspektionen gå i gang, når tanken er tom. Vi foretager blandt andet en godstykkelsesmåling ved at bruge ultralyd, og så laver vi en vakuumtest for at teste tankens tæthed og generelle stand. På baggrund af vores målinger og observationer kan vi vurdere, hvordan tanken har det, og om den kan holde endnu 10 år indtil næste inspektion. Vurderer vi, at den kan det, udfærdiger vi tilstandsrapporten, men hvis den ikke har så lang en levetid, har vi mulighed for at renovere den eller skifte den ud. Det er naturligvis også opgaver, vi kan påtage os.

KONTAKT OS I DAG

Skal vi hjælpe dig med din olie- eller benzintank, så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.
Du kan ringe på telefon 75 52 43 22  eller sende en mail til info@js-overfladebehandling.dk. Vi er beliggende i Kolding, men hjælper kunder i hele landet med deres olie- og benzintanke. Vi har ofte et hold på Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os.